Rabobank Trappenbergloop

5 maart 2017

Route

Naar Huizen met de autoTBL

Vanuit Amsterdam
U rijdt op de A1 richting Amersfoort. U neemt afrit 8: Blaricum/Huizen en volgt de weg richting Huizen. De Trappenberg ligt aan uw linker kant (1e inrit: mytylschool. Zie ook de borden).

Vanuit Amersfoort
U rijdt op de A1 richting Amersfoort. U neemt afrit 8: Blaricum/Huizen en volgt de weg richting Huizen. De Trappenberg ligt aan uw linkerkant (1e inrit: mytylschool. Zie ook de borden).

Vanuit Utrecht
U rijdt op de A27 richting Almere. U neemt de afrit richting Amsterdam, knooppunt Eemnes. U komt op de A1. Vervolgens neemt u afrit 8: Blaricum/Huizen en volgt de weg richting Huizen. De Trappenberg ligt aan uw linkerkant (1e inrit: mytylschool. Zie ook de borden).

Vanuit Almere
U rijdt op de A6 richting knooppunt Muiderberg. Hier volgt u de borden Hilversum/Amersfoort, waardoor u op de A1 komt. U neemt afrit 8: Blaricum/Huizen en volgt de weg richting Huizen. De Trappenberg ligt aan uw linkerkant (1e inrit: mytylschool. Zie ook de borden).

Naar Huizen met het openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer kan men De Trappenberg bereiken met buslijn 107 (Connexxion) vanaf Bussum-Zuid of met buslijn 320 (R-net van Connexxion) vanaf Hilversum of Amsterdam-Amstel/Muiden/Naarden. Klik hier voor de dienstregeling.

Start

 

Parkeren
Overzicht evenemententerrein en parkeerplaatsen.

Contact

Titelsponsor
Rabobank Gooi en Vechtstreek

 


Goudsponsoren

Lentink Accountants en Belastingadviseurs

Albert Heijn Huizen

 

JDRF Diabetes type 1

Sponsorblad2017